Yayasan Dibuat untuk Sesiapa Yang Terlalu Lelah untuk Fungsi

Kecantikan Stick Foundations
Courtesy, Time Inc. Library

Erin Lukas

19 Sep, 2017 @ 4:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Jangan panggil ia semula. Walaupun asas-asas kayu mengalami kebangkitan musim panas lalu apabila banyak jenama solek kegemaran kami memberikan formula padat mereka yang membuat perubahan, cepat ke depan setahun kemudian dan masih ada segelintir alasan yang baik kenapa produk itu layak mendapat tempat kekal dalam beg solek anda.

Selain daripada tumpuan bebas dan TSA-mesra, asas-asas kayu memenuhi set yang malas. (Tiada penghakiman.) Anda boleh memendekkan rutin anda dengan menggunakan formula ini berkrim dengan menyelitkannya pada zon T-anda, di bawah mata anda, dan dagu anda, diikuti dengan mengadun ke luar dengan jari anda, dan menggunakannya sebagai pengganti. Lebih baik lagi: Pada waktu pagi ketika anda memukul tunda kali lebih banyak daripada yang anda mahu mengakui, anda boleh menggunakan alat solek sans-on-go.

Bersedia untuk membuat suis untuk melekat asas dan tidak pernah melihat ke belakang? Kami telah melengkapkan tongkat asas pepejal yang terbaik untuk mencuba sekarang.

VIDEO: The Crazy Crazy of a Lifetime of Beauty

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 7

map