Yayasan Stick ini menjadikan Setiap Hari Hari Kulit Sempurna

Terdapat dua jenis pemakai asas: Satu pihak bersumpah dengan formula kaya, penuh liputan, matte, manakala yang lain berpendapat bahawa kebanyakan asas merasa seperti topeng pada kulit mereka.

Saya sentiasa menjadi “pasukan no-asas” sehingga saya mula bergelut dengan jerawat hormon pada saya ketika saya memasuki 20-an dan mula memakai formula penuh liputan di atas concealer untuk meminimumkan kista-kista merah yang menyakitkan yang telah mengambil alih saya muka yang lebih rendah. Hari ini, jerawat saya terkawal, tetapi tidak tanpa kesan gelap. Oleh kerana kulit saya lebih jelas, saya kembali semula ke pendirian pra-jerawat saya di atas asas, tetapi masih memerlukan liputan sedikit untuk menghilangkan kulit saya.

NARS Velvet Matte Foundation Stick
Kesopanan
Nars
$ 45

BERBELANJALAH SEKARANG

BERKAITAN: 7 Asas Yang Layak Berahi

Sekali lagi, NARS ‘Velvet Matte Foundation Stick mungkin kelihatan seperti asas kayu purata, tetapi rumusannya tidak seperti formula yang tidak sepatutnya, cakep, keras dan padat, yang pernah saya cuba pada masa lalu. Itulah sebabnya saya menggunakannya setiap hari sejak kayu itu mendarat di atas meja saya musim panas ini.

Ia meluncur pada kulit dengan mudah, dan walaupun liputan sederhana boleh dibina, ia tidak merasakan seperti anda mempunyai asas muka solek pada. Formula diperkaya dengan vitamin A berkhasiat A, C, dan E, dan ekstrak akar halia supaya yaygab merangkul kulit dan tetap licin di atas garis halus, kedutan, dan perubahan warna kerana ia memakai, dengan bonus antioksidan dan perlindungan alam sekitar.

VIDEO: 5 Cara Meningkatkan Bulu Mata Anda

Tetapi, apa yang istimewa tentang asas kayu ini adalah penamatnya. Ia memberikan kulit kelihatan lembut, matte yang lebih realistik daripada penapis foto kegemaran anda. Nampak semula jadi, “kulit anda, tetapi lebih baik” adalah apa yang hilang dari semua asas yang saya cuba ketika saya pertama kali turun ke tahap perlindungan setelah kulit saya dibersihkan.

Walaupun saya lebih suka menggunakan tongkat untuk menarik jalur di bawah setiap mata saya, di bawah pusat hidung saya, dan dagiku, dan kemudian mengadunnya dengan hujung jari saya, sebutan khas keluar untuk aplikator span pada ujung yang lain. Sekiranya anda melakukan perjalanan, ia membolehkan anda meninggalkan Beautyblender anda di rumah, atau anda tahu, jika anda seperti saya, sponge dengan cepat memainkan mana-mana tempat di mana anda terlalu berat dengan tongkat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

33 − = 32

map