Yayasan Yang Memelihara Kourtney Kardashian’s Skin Breakout-Free

Apabila anda mempunyai kulit yang rawan cacat, asas dapat menjadi masalah. Pasti, ia akan menutup mana-mana zits sedia ada yang menyembuhkan di wajah anda, tetapi itu bukan bonus jika formula berakhir menyebabkan lebih banyak lagi. Tetapi sentiasa menyelamatkan kecantikan kami, Kourtney Kardashian mempunyai penyelesaian anda.

Dalam sebuah pos di aplikasinya, selebriti itu mengakui dia cuba mengekalkan kulit wajahnya dengan minima kerana mempunyai kulit sensitif dan mudah pecah. Nasib baik, dia mendapati asas yang bersetuju dengan masalah kulitnya-Oxygenetix Oxygenating Foundation Control Acne ($ 76; dermstore.com).

Oxygenetix Oxygenating Foundation Acne Control
Kesopanan
$ 76

BERBELANJALAH SEKARANG

VIDEO: Kos sebenar Mikblading kening anda

“Saya baru-baru ini menemui asas terbaik, bernafas dari Oxygenetix,” jelasnya. “Saya mempunyai beberapa warna, jadi ia sepadan dengan kulit saya jika saya tan. Pada masa ini, saya menggunakan naungan badam dan saya pastikan sesiapa melakukan solek saya menggunakan asas ini.”

RELATED: Mekap Susu Akan Membuat Anda Peningkatan Yayasan Penuh

Untuk concealer, dia sampai di sana InStyle editor kegemaran-NARS Radiant Creamy Concealer ($ 30; net-a-porter.com).

“Sekiranya saya memerlukan penyembunyian, saya akan menggunakan NARS dalam madu atau halia (madu lebih untuk meliputi kawasan yang diserlahkan),” katanya..

Perlu warna mani baru? Kardashian mempunyai tip untuk itu juga. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 14 = 18

map