Yep, Anda Boleh DIY Palet Sendiri Dengan Tin Kad Hadiah Lama

Bagaimanakah palet bersaiz saku yang boleh dibuang di dalam dompet dan tote anda bersama dengan anda di mana sahaja anda pergi? Lebih baik lagi: palet yang boleh diangkut yang dipenuhi warna dan kos pilihan anda di sebelahnya? Beruntung untuk anda, ryesposito pengguna Reddit datang dengan genius DIY yang membolehkan anda mempunyai semua di atas.

Apa yang anda perlukan adalah timah hadiah lama (atau bijih timah boleh bekerja), produk pilihan anda dan roll pita magnet yang sangat nipis.

“Saya sangat suka membuat palet z DIY,” menulis ryesposito dalam r / MakeUpAddiction. “Saya digerakkan oleh tekanan-seni dan kerajinan dan terlalu murah untuk mengeluarkannya. Saya telah membuat mereka keluar dari palet lama yang telah saya hancur dan kalis pensil, tetapi saya fikir ia akan menjadi baik untuk mempunyai yang sangat kecil untuk berseronok dengan saya jika saya perlu keluar sepanjang hari atau mahu melakukan solek saya di rumah orang lain. “

 

Mendapatkan kad hadiah timah berbaring? Buat palet Z kecil!

 

Untuk membuat palet kecil anda, gunakan jalur magnetik sepanjang panjang kad hadiah lama anda. Anda mungkin mahu melakukan dua jalur.

BERKAITAN: Palet Decay Urban Terkini Telah ROYGBIV pada Kunci

Seterusnya, keluarkan kosmetik timah dari pakej asal dan ia akan berpegang pada magnet. Itu sahaja! Jangan anda hanya suka apabila kerajinan dan kecantikan anda bertembung?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 39 = 48

map