YSL Memiliki Idea Chicest untuk Menyesuaikan Stash Kecantikan Anda

Walaupun anda masih mungkin bergaul Zoë Kravitz dan perkongsiannya dengan YSL, kami mempunyai sesuatu yang lain untuk memberitahu anda yang akan memuji jenama kecantikan itu. ICYMI, YSL telah melancarkan perkhidmatan ukiran percuma ke atas keindahan mereka dan produk wangian. Apabila membuat pesanan pada mereka laman web, anda hanya semak kotak ukiran percuma apabila anda menambah produk ke keranjang anda dan anda telah ditetapkan.

Ini adalah terutamanya ciri berguna jika kakak anda terus bersumpah bahawa ia dia maskara dan bukan milik awak. Bagaimana pula dengan membuat sebotol minyak wangi sedikit lebih istimewa untuk hari lahir ibu anda? Yep. 

Oleh kerana kita begitu ke dalam keseluruhan idea (botol botol Touche Eclat yang akan datang kita akan berkata “membuat pilihan yang lebih baik”), di bawah adalah dua lagi produk yang disesuaikan yang perlu anda pertimbangkan jika anda mencantumkan idea-idea monogram dan pemperibadian. 

Le Labo Fragrances

Le Labo adalah puncak pengalaman tersuai. Di Le Labo, apabila anda membuat keputusan untuk membeli minyak wangi, anda boleh menonton pembancuh wangi mencampur botol baru dengan label tersuai anda sendiri. Walaupun pilihan yang paling jelas adalah dengan menggunakan nama anda sendiri, kami tidak akan menentangnya jika anda menamakan sesuatu yang lucu anda. Ubat cinta? Fountain of youth? 

BERKAITAN: Produk Kecantikan Perjalanan yang Selamat untuk Mengambil Kekosongan

Persediaan Apothecary Kiehl

Jika anda masih memerlukan lebih banyak meyakinkan untuk merebut a Kiehl’s produk dan mencubanya, jenama itu baru sahaja melancarkan talian penjagaan kulit yang disesuaikan. Dari formula ke pembungkusan itu, semuanya disediakan untuk anda dan keperluan penjagaan kulit anda. Anda boleh pergi untuk mendapatkan nasihat tertentu Kiehl’s lokasi di mana wakil khidmat pelanggan akan membantu anda mengembangkan rutin anda sendiri. Mata bonus untuk botol bercetak tersuai.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 5

map