Ecco tutto quello che c’è da sapere sui treni per abiti da sposa

“Il trenno un rulo cosm important, sia alla cerimonia che alla receptie, pur si simplu trasformare completamente il tuo look da sposa”, dice la stilista Morilee Madeline Gardner, e posibil sa nu fie un nume de concordare con lei.

Cu toate acestea, în prezent, Kate Middleton și-a anunțat rolul de “Rolls-Royce All’Abbazia di Westminster”, pe prima oară, pe care l-au dat lui Alexander McQueen che, ovviamente, era assolutamente mozzafiato. Ma doresti sa traiesti cat mai mult de 9 ori si sa fii statoasa pentru un look intero – in pratica ha inalzato l’abito a un livello reale.

VIDEO: 11 voturi pentru celebritate care au fost scoase de pe site-ul rosu

 

Vino cu Garda diceva, “un tren de îndrăzneală seamănă cu un sposa il suo momento magico”. Quindi, prima dată în măsura în care tu sau cu un vestiu, pensa un quo tipo de treno ti piacerebbe avere e sarebbe adecvate per tip de matrimonio che stai vivendo. Per iniție, ecco și migliori consigli dei designer sulla scelta di un treno nuziale.

Legate de: Come scegliere un velo pe completare il tuo abito da sposa

Tipi di treni

În general, există patru tipuri diferite de trenuri: spazzare, watteau, cappella e cattedrale.

Spre deosebire de alte persoane, care se află într-o zonă care are o populație de peste 100 de locuitori, este posibilă o ședință de salvare. “Se pare că nu există nici o problemă în ceea ce privește un trambusto [Ed. Nota: più su quello più tardi], il treno sweep needbe essere giusto per te “, designer de la Moonlight Bridal Valerie e Stephanie Chin.

Nozze Dress Trains
Lustruire lună de nuntă

“O trecere în revistă a unei convenții convenționale a comerțului este foarte importantă pentru combinarea unui vehicul”, spiegano. “Si atașați toate spatele sau alta parte superiore del corpino pentru a crea un look stravagante senza l’impegno di un treno real”.

CORRELATO: O silueta de oglindă care se află în spatele coastei

Questo è ciò che lo rende perfetto per un matrimonio di destinazione, ad esempio, perché conferisce un tocco formale agli abiti da sposa più casual e puoi facilmente rimuoverlo dopo la cerimonia.

Nozze Dress Trains
Per gentile concessione di Alexandra Grecco

Trena della cappella sau trenul a fost adăugat la tutori și quattro. Misura circa cinque piedi dalla vita e conferisce al vestito una formalità senza essere troppo esagerato. 

Nozze Dress Trains
Cortesia Morilee de Madeline Gardner

L’ultimo, la cattedrale, scia un circa sei o sette piedi dalla vita, ed è il più formale. “Aggiunge un aspetto drammatico a qualsiasi abito migliora quella sensazione da favola degli abiti da sposa da ballo”, aggiunge Valerie e Stephanie Chin. 

Nozze Dress Trains
Lustruire lună de nuntă

“Cei prezenți se tîrăsesc în cîmpul muncii, care se îmbracă, cu o singură doză de atenție: asistă la cheiul lor și consiliază deloc responsabilitățile lor de durată îndelungată, să vină în trecere în una din pozițiile aduse de viață”.

Quale treno è giusto pe mine?

În cazul în care vă aflați într-o anumită situație, vă rugăm să vă amintiți, atunci când faceți clic pe: Implică, trambulează și tipo corpo.

Se stă pianificando una festa più piccola nel cortile dei tuoi genitori, allora un treno della catedrale sarebbe troppo e sembra fuori posto. Ma veti incepe intr-un vechi castello inglese (vino Ciara), alaturi de toti cavartela cu un trenu lungi de productie, al doilea Valerie e Stephanie Chin.

Nozze Dress Trains
Lustruire lună de nuntă

În cazul în care vă aflați într-un mod sau altul decât cel al călătoriei, vă rugăm să ne contactați la o adresă de e-mail, pe care doriți să o trimiteți la o adresă de e-mail..

E, infinit, tipo di corpo – mentre și progettisti concordano sul fatto che la maggior parte de treni sembra buona su chiunque, se o formă de pera, și consiglia de evitare treni più brevi o più rapidi. E se găsește mai mult, stai lontano dai treni dei watteau.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 76 = 83

map