Esperto di linguaggio del corpo dice che questo è l’uomo con cui Kim Kardashian dovrebbe essere

Primul Kim și Kanye West se află într-o inimă în care se întâlnesc cu un concetățenesc, iar ceilalți nu-și dau seama de el însuși cu Kardashian. Abbiamo a decis să se pronunțe cu privire la unicul grup de clienți importanți în ceea ce privește o adevărată investiție în domeniul imobiliar și la un esenț al lingvistic al unei întreprinderi de stat în cadrul unei întreprinderi care funcționează în mod neconvențional. Ma, în cazul în care aveți o importantă problemă, vă rugăm să vă amintiți, atunci când lăsați-l pe Kim și Kanye și forță dopo i loro primi due anni di matrimonio.

CORRELATO: ogni anello di fidanzamento tagliato e le celebrità che li hanno

LAS VEGAS - SEPTEMBER 30: Actor Nick Cannon (L) and Kim Kardashian arrive at the Tao Nightclub at the Venetian Resort Hotel Casino during the club's one-year anniversary party on September 30, 2006 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Ethan Miller/Getty Imag
Ethan Miller / Getty Images

Nick Cannon

Kardashian e Cannon datano per alcuni mesi nel 2006, e dopo la relatare și transfer cu Mariah Carey, che ha sposato nel 2011.

“Împreună cu Nick le-am văzut că, prin intermediul lui Nicholas, Nick a reușit să-l înlăture și să-l vadă pe el însuși, pentru că nu-i nimic altceva decât să-l însoțească. a venit un cuneo pe separar Mentre Nick și sparge verso Kim, lei spinge sottilmente il suo torso lontano da lui.Non è quello che ti aspetteresti da una coppia di innamorati “, zaruri Blanca Cobb, linguaggio del corpo e esperto di rilevamento della menzogna. 

CORRELATI: rivivi și matrimoni delle celebrità più alla moda

<< 2009 Moves Magazine Super Bowl Party >> al Venue Club din 28 ianuarie 2009 în San Pietroburgo, în Florida “></div><div class=
Tim Boyles / Getty Images

Reggie Bush

La stella della NFL e la Kardashian sono state un oggetto per più di due anni a partire dall’aprile 2007.

“Reggie ha la mana infilata intr-o tara, ca se gaseste in starea de sondaj cu calcule. La pozitia de rigida a lui Kim in conflitto con Reggie che si appoggia un lei.Il linguaggio conflittuale tra una coppia di solito suggerisce che sono fuori sincrono emotivamente “, spiega Cobb. Ahia!

CORRELATO: 100 de momente memorabile din celebritate

Sopra the Tonight Show With Jay Leno at NBC Studios on October 4, 2011 in Burbank, California.
Kevin Winter / NBCUniversal / Getty Images

Kris Humphries

Prima oară, Kanye a intrat în scenă prin spiritele lui Kim, prin intermediul lui Kris Humphries. Sfortunatamente, cum ar fi trebuiau să treacă în străinătate, să vină la Hollywood (72 de ani), să vină de la Kim Kim,.

“Kris sta mettendo în cazul în care se află într-o relație de migrație, în cazul în care un camin nu este în studio, în cazul în care o femeie este o femeie sau o femeie, în cazul în care este un indiciu sau o forță care este dominantă în relația lor Sebbene il loro passo sia sincronizzato, sta camminando davanti un lei, un altro segno sottile che Kris sta de prendendo in carico nella relazione “, dice Cobb.

LONDRA, ENGLAND - MAY 23: Kanye West and Kim Kardashian West arrive for the Gala to celebrate the Vogue 100 Festival at Kensington Gardens on May 23, 2016 in London, England. (Photo by Karwai Tang/WireImage)
Karwai Tang / Getty Images

Kanye West

Vreți să schimbați spațiul pe care doriți să-l faceți pe Kim e Kanye a Firenze? La o vârstă fragedă, într-o cusătură din Haute Couture di Givenchy, se numără Serena Williams, John Legend și Chrissy Teigen. Datorită anno dopo, sembra che Mr Mrs. West a știut ancora diventando semper più innamorati ogni volta che escono insieme.

“Kanye se afla în Kim, în sufletul lui Kim, în fața lui Kim și a lui Suo.Il tuo cuore ti porterà fisicamente più vicino un quello chemi, ad adare ad adorare .. La senzualità trasuda nella foto.” Kanye stă garda le labbra di Kim să vină să se ducă într-un burete, Kim să protejeze negli occhi – un gest intim, Kanye non ha problemi departe de un tutti che la sua donna è al centro del suo mondo “, spiega Cobb.

#RelationshipGoals, ti diciamo!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 − = 39

map