Bagaimana Zoe Kravitz Diilhamkan Almari Spring saya dengan 5 Kelihatan

Zoe Kravitz Spring Looks - Lead
Getty (2)

Lashauna Williams

20 Apr, 2017 @ 12:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Zoe Kravitz: pelakon, penyanyi, dermawan, dan templat gaya saya sepanjang musim ini (atau selama-lamanya kerana dia batu)! Dari jalan keren kelihatannya untuk kerangka karpet merah mewah, Kravitz membawa rupa dengan kelebihan tandatangannya. Di sini, saya dapati lima penampilan kegemaran saya, yang mengandungi kepingan penting yang perlu saya beli untuk musim ini. Jaket kulit, jaket jeans, beg crossbody, sandal strappy dan banyak lagi akan menemui jalan masuk ke dalam almari pakaian saya dan Kravitz akan membantu memberi inspirasi kepada penampilan saya yang tidak berkesudahan.

Kami telah menemui barang-barang yang dia sukan (sayangnya, sebahagian daripada barang itu habis dijual tetapi tidak bosan, kami telah menemui alternatif silmilar dari jenama yang sama). Jadi, teruskanlah penampilan cantik ini dan mula mengendalikan senarai belanja anda hari ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 8 = 2

map