Hari Pizza Nasional Adalah Satu Perkara: Hadiah 18 Hadiah Pizza untuk Membantu Anda Merayakan

TK
khloekardashian / instagram

Anna Hecht

Feb 09, 2017 @ 11:45 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Krismas, Hanukkah, Hari Presiden, dan YES, Hari Pizza! Semua cuti penting-walaupun tidak semestinya dalam perintah itu. Ada yang mengambil Hari Pizza Nasional sangat serius. Jika itu termasuk anda, sudah tiba masanya untuk teruja kerana hari ini, teman wanita.

Pada hari Khamis, 9 Feb, kami memberi kredit di mana kredit perlu dibayar. Lagipun, bagaimana lagi yang akan kita perolehi sepanjang malam belajar di kolej, pesta ulang tahun kanak-kanak, dan banyak lagi keadaan yang lain tanpa berkata kebaikan, kebodohan, kebaikan dough?

VIDEO: Lihat Selebriti Makan Selebriti Anda

Bagi mereka yang merasakan sama bersemangat untuk meraikan pizza, kami telah membeli semua barangan yang diperlukan untuk memulakan anda. Kini saatnya untuk membeli bantal, cawan, gantungan kunci, baju, dan banyak lagi, ini akan membuat anda ketawa, menangis air mata kegembiraan, dan, tentu saja, mendambakan pizza.

Teruskan menatal untuk barangan pizza sauciest yang telah kita lihat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

63 − 57 =

map