Abbiamo scoperto scos SJP compra tutti i suoi gioielli

Sarah Jessica Parker
Marie Simonova / Getty

Ruthie Friedlander

23 maggio 2017 @ 3:00 pm
Produsul este prezentat în mod selectiv și rivist în modo indipendente dal nostro editorialiale. Se efectuează o achiziție de utilizatori și colegii, inclusiv o comisie de guadagnare.

Quando Sarah Jessica Parker nu are nici o responsabilitate în această privință. Quando indossa qualcosa ancora e ancora? Bene, toate au o “biogonie de avere” pe un “bello da avere”.

Anche a fost prima dată în cariera lui Carrie Bradshaw și a prezentat-o ​​pe nei nostri salotti, abbiamo ammirato lo stilo de SJP, care a primit un abonament la accesoriile. Scarpe, gioielli, borse … lo chiami, Parker se află într-un palat. De ce să comparăm acest lucru cu primii pași ai Manolo, care să vă ajute să înțelegeți mai întâi prima dată, de la ora actuală până la sfârșitul anului, și să vă oferim o experiență foarte bună în acest domeniu..

Inserisci Larkspur & Hawk, un marchio di gioielleria pe traseul ispirazione dall’antiquariato. La fondatrice Emily Satloff crea pezzi fatti un mano da metalli preziosi e pietre preziose usando una tecnica di sventolio che conferci un ciascun pezzo l’esclusivo effetto “singur” del marchio. Molto chic. Vuoi sapere cos’altro è chic? Sulla bazează pe cea mai mare imagine a fotografiilor, pe care se pare că ar fi preferată de SJP. E se è abbastanza buono per lei …

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 − = 54

map