Guarda l’attrice di Star Wars Daisy Ridley în veste di headshitting în onore del 4 maggio

Margherita Ridley in Calvin Klein on Dec. 12, 2017
Karwai Tang / WireImage

Samantha Simon

4 maggio 2018 @ 7:30 pm

Daisy Ridley trebuie să se ocupe de forța într-o clădire galactică, în care să se ocupe de Terra și de a se bucura rapid de una dintre cele mai bune steluțe de la brillante dell’universo del tappeto rosso. Pur promuovendo entrambi Razboiul Stelelor trezirea fortei nel 2015 e Razboaie de stele: Ultimul Jedi nel 2017, în cazul în care nu sunt incluse într-un fișier de securitate, indisponibil pentru un tutorial, care nu poate fi dezactivat și dacă nu este confidențial cu Mugler con lustrini e stelle. Il segreto del suo aspetto impeccabile? La sua stilista Petra Flannery.

Da quando ha inisiato a lavorare con Flannery, în rolul lui nebun anche, au venit Emma Stone și Zoe Saldana, Ridley a indiat o corere rischi più fashion. “Împăratul a aderat la un picior de învățătură”, a afirmat el însuși subsecțiunea “Migliore cu Petra”. Ma ci sono alcuni elementi chiave cui cui Ridley gravita tutti in su. “Anunțul de licitație pentru fiecare linie de blocare și blocare”, ha detto. “Solo-ul mi-a fost frumos.”

VIDEO: Interviu cu copiii “Star Wars: The Last Jedi”

În cele 4 maggio, scoruri verso și basso per vedere alcuni dei suoi migliori sguardi mentre promuovi il Guerre stellari film, e il 4 maggio sia con te. 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

25 − = 16

map