În final, Fenty x Puma Show a fost prezentată de Gigi Hadid da Rihanna la o prezentare superioară

Fenty Puma Releases - Lead 2016
Thomas Concordia / WireImage

Andrea Cheng

01 noiembrie 2016 @ 3:30 pm
Produsul este prezentat în mod selectiv și rivist în modo indipendente dal nostro editorialiale. Se efectuează o achiziție de utilizatori și colegii, inclusiv o comisie de guadagnare.

Stavo solo scherzando. Descărcarea de date nu este disponibilă în niciunul din elementele de informare de pe postul de informare de pe site-ul oficial al revistei Fenty x Puma Autunno 2016 di Rihanna, care va fi afișată pe ecranul LCD. De asemenea, în cazul în care nu este necesar să se folosească o mașină de spălat vase, Gigi Hadid este o pensetă de protecție a pantalonilor. Caldo. E pe un fantastico $ 2.000, quella folle felpa con cappuccio da orsacchiotto poteva sei stato tuo.

Sfortunatamente, și anato esaurito in pochi minuti. Scuza ragazzi. Ma ecco tutti gli altri nuovi Fenti x Puma de marfuri cu rachiuri, se sei fortunato. C’è un pullover mezza pelliccia în eco-pelliccia che è simile alla felpa con cappuccio di Gigi, sia nello stile che nel prezzo (leggi: costoso). Ciorapi de pantaloni în gamă largă, un bombardier giubbotto off-the-umăr, e un ibrido nero da cizme-cizme, che puoi acquistare qui sotto. Tutto esaurito? Non piangere ancora lacrime di dolore. C’ne una possibilità che potrebbe tornare în magazin. Sfoglia interacționează colecția Fenty x Puma su puma.com și forse otterrai una fascia, o qualcosa, per lo nume.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map