La modelul Jessica Milagros vuole che le donne in più siano in grado di acquistare costumi da bagno nei negozi, anche

stampato one shoulder swimsuit
Cortesia

Lashauna Williams

8 marzo 2018 @ 15:45

Se pare că este o adevărată afacere, care nu este o adevărată experiență, nu este o realitate. Quindi, pentru că nu-i nimic de înfrumusețat de costumele pe care le-am găsit? 

VIDEO: Costume de baie 2018: Scegli la tua avventura con Ashley Graham

Quest’anno, la modelul Jessica Milagros a colaborat cu JCPenney per portarci la prima capsula Boutique + înotă pe le donne curvy. “Întrebarea este colaborarea mea cu organica”, drăguță Milagros și InStyle.com. “Vedeți un model plus mărimea unei industrii de modă, care nu are nici un caracter și nu este disponibil în acest domeniu și nu este disponibil în niciun fel. una nuotata focalizatata più alla moda e in forma. “

CORRELATO: Tracee Ellis Ross și J.C. Penney è finmente arrivato!

La collezione comprende una vasta gamma di stili, tra cui bikini stampati, reggiseno di sostegno e fondi a vita alta in bellissimi colori e tagli eleganti. E la parte migliore? Tutti i pezzi sono disponibili ad un prezzo accesibil. 

“Sono este în favoarea unei întreprinderi de producție a unei întreprinderi de producție”, a spus el. “Cumpărăm un cadou pentru călătorii și pentru bărbați, în care nu este vorba de divertisment și de alte modă, care nu sunt singure, sexy și adulte.” Tentiamo di trovare fantastici costumi da bagno, in un vero negozio, in una dimensione più grande? Sono innamorato di questa collezione, porta motiva divertiti, colori brillanti, pieno sostegno e stili conservativi e sexy, nu è solo online, ma in serbo per le donne a provarci prima che acquistino! “

CORRELATO: Cherry Road Living cameră sponsorizzato da JCPenney

Sia che tu preferisca lo de cumpărături on-line pe che ntre negru, cheia collezione è degna di un spazio nella tua collezione di costumi da bagno. Aspettatevi nu au fost luate în seamă. De asemenea, Milagros descrie varianta “clasică e sexy”. Quindi vai o călătorie de cumparaturi oggi stesso su tutta la collezione su jcpenney.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map