Pharrell Williams lancia la prima colecție de jeans cu G-Star Raw

Pharrell G-Star Jeans - Lead 2017
Cortesia G-Star

Andrea Cheng

6 februarie 2017 @ 10:45

Siamo solo din luna martie 2017 și seamă un anno molto, molto felice per Pharrell Williams. Doamna Helen Lasichanh, care a primit un nou pachet de accesorii, a adăugat: G-Star Elwood X25, la prețul de 25 de jeans pe G-Star Raw.

Vino comprimați în capul delimitării Marii Britanii de la Denim, Williams a coinvolta în iniziativele G-Star nel passato, principale la raccolta ecologica Raw for the Oceans, în care se realizează capul Bionic, un fibra derivata a bottiglie di plastice riciclate trovate nell’oceano – ma questo segna la sua prima vera parteneriat de proiectare. Cu o singură siluetă de pictogramă – Elwood (un magor con vestibilità slouchy) – a fost conferită la o sensibilitate superioară, unică fațadă de finisare cu 25 colțuri, che vanno dal plaid del ’90 a stryce audaci. E de facto, și è tradotto într-un line-up ricca de personalitate destinat a incorecta auto-espressione.

“La bellezza di questa collezione è che si tratta de individualitate”, racconta Williams În stil. “Cu toate acestea, în ciuda faptului că o nouă amploare a fost făcută în prezent, o gamă largă de cifre arăta că toate persoanele care au libertatea de a face o ștampilă funcțională pe fiecare persoană au aceleași date și au fost admise la această identitate a acestui stat „Animo.

VIDEO: Pharrell Williams diventa intimo

 

Quale stampa ti parla di più? I jeans (al cărui preț este de 170 USD) nu este disponibilă pentru fiecare achiziție în 16 febrei, după cum se știe în lista de rezervă a ofertei de pe site-ul nostru / starwood pe 25 de ore de informare.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 − 56 =

map