Prendi lo scoop su gioielli delicati (e convenienti!) Di Cameron Diaz dalla copertina di InStyle mai

Potrebuți să nu esti în grado di mette le mani sul minimalista Donna Karan vestilo Cameron Diaz sportul de coperta di maggio, ma la sua splendida gioielleria dorata di Jennifer Zeuner è un’altra storia. La nostra regista di stile, Melissa Rubini, a avut o poză la Zeep Collana bar “Penelope” ($ 198) più a lungo Collana lariat “Paloma” (253 de dolari) Braccialetto “Sahara” pe completare se uita semplice, ma modern (cu excepția Jennifer Fisher e anelli di Bijules e Dailylook).

Și scopul este Diaz, che naturalmente Amato i pezzi di Jennifer Zeuner, a fost o consoiione ancora più interessante con il designer rispetto alla nostra copertina. “Datorită faptului că am primit un articol în unul din buticurile de la South Beach, ne-am telefonat la telefonul de la Cameron și era fermă și cumpărat în colladă”, a spus Zeuner a InStyle.com. Bliț în avantajele pe 10 ani, datorită faptului că nu a reușit să facă față unei chestiuni care să-l înfrunte pe Barneys din New York, dovezi Diaz stava pranzando. “Aveți o senzație care să-l văd pe care să-l păstrați și să-l ascultați”, a spus el. “Era cosie eccitată”. Pensiamo cu o singură parcare în paradisul accesoriu.

Descărcați gratuit numerele de telefon InStyle, disponibile în edicola e il il download digitale oggi, 18 aprile.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map