Stele Ashley Graham în campania sportivă per la nuova linea Activewear Plus-Size di Forever 21

Ajunge la noua linie de activare a Forever 21 la collezione, afectiuni care nu sunt cunoscute de familia modelului Ashley Graham.

De asemenea, oferim o gamă largă de oferte și o gamă largă de mărimi care să nu depășească campania din Graham, care este inclusă în categoria sportivelor în marmură cu legături de capri în marmo și nero abbinati. La collezione iniziale comprende anche leggings con pannelli a rete, reggiseni sportivi con zip sul davanti, felpe cu cappuccio în una varietà di stili e molti top carini. La parte migliore? Tutto ajunge un nume de $ 30 ed è tutto disponibile su forever21.com e nei negozi ora. 

CORRELATO: La modelul Plus-Size Ashley Graham va fi la “versiunea di Curvier” a lui Heidi Klum

De asemenea, în cazul în care modelul în cauză este un protagonist al cincisprezecelea ciclu de producție, acesta este considerat a fi unul dintre cele mai importante aparate de producție din 2015 Sport ilustrează Problema costumului de damă E per dare il via su 2016, è stata appena nominata Forbes30 per 30 elenco per Arte e stile. Parla di avere un momento. Ecco este o viziune în viitor.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 − 41 =

map