Tracee Ellis Ross x J.C. Penney è finalmente sosit!

Tracee Ellis Ross x JCPenney
Cortesia

Alexis Bennett

12 noiembrie 2017, ora 18:00
Produsul este prezentat în mod selectiv și rivist în modo indipendente dal nostro editorialiale. Se efectuează o achiziție de utilizatori și colegii, inclusiv o comisie de guadagnare.

È ufficiale! Una delle nostre stele preferate, Tracee Ellis Ross a colaborat cu J.C. Penney pentru creare la prima collezione al dettaglio. În acest moment, Ross nu a făcut niciun comentariu în ceea ce privește fotografia alcune foto cu suită Instagram, e ora finală achiziționarea și fantastici (e convenienti) design.

La Tracee Ellis Ross la collezione, J.C. Penney, care se afla in centrul orasului, se afla in apropierea orasului Ross, in apropierea orasului Ross, in apropierea orasului Ross. Ora, posibilă anche incanalare parte della sua magia. Colecția de capsule L’esclusiva în limita ediției cuprinde diverse forme diferite, care se limitează la un anumit tip de brillante și o fantasie adatta progettata con un tocco femminile.

E proprio quando pensavamo di non innamorarci di Ross, spiega in un comunicato stampa che ha disegnato la collezione da 45 pezzi, “per tutti e per ogni corpo”. De asemenea, dimensiunea unui volum de 3 volți. E le buone notizie non și fermano qui. Ross continuă dicendo: “Credo davvero che avere un bell’aspetto non debba costare molto”. Quindi nu, nu este deviator și nici risparmi pe metru le mani sui pezzi aprobate de celebritate. Eu prezlez mai mult de 9 dolari pentru un 75 dolari.

Ross nu a adăugat nici o copertă pentru a impartimenta del pigiama perché impiccarsi con la famiglia în eleganti camicie nu trebuie să fie o perioadă lungă de vacanță. Troverai a stabilit că coordonatele sunt însoțite de o atenție deosebită pentru personalitatea lui Ross, care este un adevărat mascot pentru fiecare sonoră, în timp ce acesta este scris într-un război. Inclinarea este un ansamblu de decoratiuni festive ce trasformeranno la tua casa in un paese delle meraviglie chic.

VIDEO: 8 Tracee Ellis Ross

 

L’intelective collezione è disponibile în tutti i negozi J.C. Penney e sul sito web în questo momento. Ma și sta esaurendo velocemente. Quindi potresti voler tarif în fretta de control și nostri preferinte preferate de seguito.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map