Vino cu Claire Underwood è diventata la donna più vestita în TV

TK
David Giesbrecht / Netflix

Isabel Jones

14 giugno 2017 alle 14:45
Produsul este prezentat în mod selectiv și rivist în modo indipendente dal nostro editorialiale. Se efectuează o achiziție de utilizatori și colegii, inclusiv o comisie de guadagnare.

Castello di carteLa quinta stagione è scesa su Netflix o amendă maggio, segnalando una corsa implicită a traguardo per gli spettatori più afamati della nazione. Într-o primă ediție a acestui eveniment, se va desfășura o serie de acțiuni, în special în ceea ce privește aspectele legate de protecția păsărilor: WWCW (What Will Claire Wear?)

La protagonistul serialului, Claire Underwood (Robin Wright), nu există nici un motiv pentru a face acest lucru, de exemplu, în cazul în care acesta este un adevărat motiv pentru care nu se poate găsi un nume de ritrovarsi affascinati dall’astuzia [ Titlul lui Claire] -Non spoiler qui!

Abbiamo parlato con Claire hOC la costumista Kemal Harris, care a dat o intrebare despre estetica comportamentala (e selvaggiamente) controparte di Wright.

CORRELATI: La Castello di carte Trailer de la stagiunea 5 este scolar și agresor

Continuați o legare per saperne di più sull’ispirazione che sta dietro lo stile di Claire.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 − 50 =

map