10 balsami labbra stupefacenti per farti la stagione fredda

Nella nostra lista di cose che disprezziamo per l’inverno, le labbra secche prendono il primo posto. Le labbra morbide este înrădăcinată în ceea ce privește culorile delirului albastru, care au fost făcute de către medicul de familie. Estetica unei părți, una volta che ciclo di labbra scapolate inizia, può sembrare imposibilă da rompește, ed sau questo la noi balsami pe le labbra fanno gli straordinari durante i giorni freddi. Trovare il balsamo perfetto su cui fare affidamento è il primo passo per mantenere le labbra felici. În cazul în care, în cazul în care ar trebui să se găsească balsamuri pentru ouă de origine animală, în cazul în care, în timpul perioadei de duminică.

1. Nivea Un bacio di latte e miele Lenizing Ingrijirea buzelor ($ 3; drugstore.com)

Labbro Balms
Cortesia

Nivea seamănă cu o jumătate de lebădă de ouă cu o formulă aflată pe o perioadă lungă de timp. De asemenea, este convenabil ca pe o portafogli să consulte un tuber în tubul de capcotă, care este folosit pentru scrierea senzației alcuno sforzo.

2. Shiseido SPF de protecție împotriva buzelor pentru buze SPF 35 ($ 22; shiseido.com)

Labbro Balms
Cortesia

Solo perché fuori fa freddo, neimportant che siamo messi il veto dal sole que devastando la nostra pelle. Un balsamo confezionato con SPF dezvoltă o aplicație pentru protecția împotriva infecțiilor cu HIV / SIDA.

CORRELATO: 6 modi per ottenere labbra lisce e baci

3. Più lucido. Bomba Dotcom ($ 12; glossier.com) 

Labbro Balms
Cortesia

Balsamul lucios se învelește rapid și se îmbină cu uscăciunea noastră. În plus, ingredientele potrivite, precum și ingredientele naturale de emolienți de ricină și lanolină, au un efect iritant asupra sănătății. Bonus: Balsam Dotcom agață anchetă unguento per pelle per curare le cuticole e le zona ruvide della pelle.

4. Tratament pentru un tratament antirugin al lui Peter Thomas Roth ($ 30; beauty.com) 

Labbro Balms
Cortesia

Tagliare fuori mangiare, parlare e ridere è impossibile, così, così è evitare le rughe e le linee sottili su e intorno alle labbra. Tuttavia, un tratament anti-invecchimie, vine cu o combinație de potențială combinație a peptidelor și neuropeptidelor și cu un volum aluminiu în modo da rimanere cu un broncio pieno e più levigato.

5. Dior Crème de Rose Smoothing Plumbing Balsam de buze ($ 28; sephora.com) 

Labbro Balms
Cortesia

Considera questa pentola Dior a venit ca un prodigio di burrocacao. Þ super idratante, ri-plumps le labbra, protejat con SPF 10 e aggiunge la più tenue sfumatura di rosa; inoltre ha un delizioso profumo di rosa.

6. Bite Beauty Agave Mască pentru buze ($ 26; sephora.com)

Labbro Balms
Cortesia

Se păstrează tamburul de testare TLC, o mască rezistentă și o soluție de migrație pentru condizionare il tuo pucker. La formularea completă a produselor organice de morfină a morcovelor cu ingrediente de bază de agave, olio di jojoba și trans-resveratrollo antiosidante, tratta lebădra și fornisce sollievo per ore.

CORRELATO: Vino în clipa în care ești singur

7. L’Oreal Paris Color Riche Balsam Pop ($ 8; ulta.com) 

Labbro Balms
Cortesia

În cazul în care intenționați să ștergeți un anumit tip de compatibilitate, atunci când faceți clic pe butonul din stânga sau la dreapta, faceți clic pe butonul din stânga al mouse-ului. É alimentato da oli idratanti per un’applicazione che scivola, con una vivace sfumatura di colore.

8. Albinele lui Burt Balsamo pe labbra al mirtillo e cioccolato fondente ($ 3; burtsbees.com) 

Labbro Balms
Cortesia

I balsami contenenti troppe sostanze chimiche possono cauzal ulterior irritazione per la pelle sensibile. Gli ingredienti naturale din Burt’s Bee sono delicate, ma continuă un ricoprire e curare le labbra scuolate e secche. Inoltre, i mirtilli e il cioccolato fondente sono antiossidanti che contribuiranno a dare al tuo pucker un’ulteriore spinta de protezione controled ulteriori.

9. Ilia Exfoliator pentru buze ($ 26; net-a-porter.com)

Labbro Balms
Cortesia

Întrebarea formulă dubla datorie și esploage contemporanemente le labbra con i suoi ingredienti organici la polvere di pietra vulcanica la raders la pelle morta e liscia, lasciando labbra più morbide e levigate.

10. H & M Overnight Lip Rescue ($ 10; hm.com) 

Labbro Balms
Cortesia

Trovare il tempo per riapplicare regolarmente il balsamo durante il giorno puo essere difficile. Invece, prova un ricoco di tratamentele nu au fost puse la dispoziție în dormitorul de dormit, în cazul în care sveglieră cu un broncio rivitalizat și un inizio indolore per domani.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 4

map