Accendere! Le stelle amano questi simpatici pacchi batteria dal design

Una giornata în giro per la città (o serata fuori) este disponibilă împreună cu un prezervativ: un avion de baterii scarică la telefon și un mesaj de presă în vista. Fortunatamente, le batterie portatili di oggi non hanno alcuna somiglianza con le scatole nere ingombranti e nouose del passato. Întrebarea caricabatterie da viaggio sono snelli, eleganti e pronti și tenerti connesso dalla tua moka mattutina al tuo martini di mezzanotte.

Hyper, Hyper Juice Plug (Sopra, $ 90) Caracteristici super-caricatore super-chic è il complemente perfetto per il tuo metalo metallo e il preferito dal designer Karl Lagerfeld. La presa nu există nici un fel de caractere care să poată fi încărcate simultan datorită dispozitivelor USB (i tuoi amici ti ringrazieranno!). În minereu cincaral unic, energia electrică de acumulare a energiei electrice și a rețelelor de telecomunicații este compatibilă cu tehnologia și tehnologia traductoarelor.

Bando
Per gentile concessione (2)

Ban.do, Back Me Caricatore portatile (Sopra, $ 30) Taylor Swift și Katy Perry sunt fanii sondei pentru a vedea imaginile din cartea de vizită, care se află în centrul atenției. Questo adorabile amplificatore de potenza è compatibile cu iPhone 5 / 5S, care nu necesită alcun cavo și porteră la bateria de rossa a buona. Un pacchetto leggero soseste o fresca de 30 de dolari pe o banca de 30 de ani.

mipow
Cortesia

Mipow, oglindă putere (Sopra, 49 $) Per la ragazza glam di tecnologia, questa batteria è anche uno specchio compatto per il doppio della funzionalità. La porta USB integrate suporta și dispositivi tramite și cavi de origine ricarică și de afișare indică consimțământul de rimanire aggiornato sulla carica reziduală de baterii. În cazul în care un LED luminează o lumină puternică și ritocchii, aceasta este o problemă importantă în ceea ce privește caricabatteria portatile în vita il telefono, la fotocamera sau tableta mentor applichi l’ultimo strato di rossetto.

Mophie
Per gentile concessione (2)

Mophie, ediție limitată Rouge Centrale elettrica assoluta (sopra, un sinistru; $ 350); stație electrică (PRODUCT) RED (sopra, o distra, $ 80) Valentino a făcut un parteneriat cu societatea tehnică Mophie per offrirti una batteria seria che fa davvero bene. În colaborare cu Cash & Rocket, un turneu de ghidare a turismului în Europa a fost finanțat de fonduri pe fornire pentru femei și bambini din Africa. Am descoperit o nouă vară de vaccinuri Valentino, care se îndreaptă către sănătatea și sănătatea femeilor în Sierra Leone, OrphanAid Africa e Sumbandila. Întrebarea PowerShot di design este compatibilă cu smartphone-urile, comprimatele și dispozitivele USB, pentru a le oferi celuilalt 2,5 volt la baterie. (ROSSO) a oferit echipei Mophie un contribuitor de contribuție: 5% din totalul veniturilor destinate globalelor globale pentru fiecare ricerca sull’AIDS.

triplec
Per gentile concessione (2)

TripleC, cartelă de alimentare (Sopra, $ 35) În cazul în care aveți nevoie de o pauză de băutură pentru a cumpăra un pachet de servicii, vă rugăm să ne contactați la pagina de pornire. Dispozitivul este dotat cu o diodă de LED-uri pentru fiecare dintre cele mai bune surse de energie, cu excepția celor care utilizează smartphone-uri pentru toate telefoanele mobile cu 80 de procente în autonomie. La cosa migliore è che la societate și asociați un marchi di moda vin J.Crew, Madewell e Kate Spade per garantie che i loro gadget tecnologici siano favolosi quanto funzionano.

Următoarele accesori preferate de Taylor Swift, dai un’occhiata ai suoi migliori uite în stile stradă nella nostra galleria.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 1

map