Acquista una causa: la nuova collezione de la Kate Spade creați un post lavoro per le donne în Ruanda

Se pare că Kale Spade nu a fost proiectat pentru a crea o gamă largă de culori diferite pe metru, ci mai degrabă decât să colaboreze cu artiștii locali din Ruanda pentru un colegiu de specialitate în ediția limitată cu un scop. Numit pe scop, la collezione è realizat un mano da 150 donne a Masoro, un città nel Ruanda centrale.

L’obiettivo di On Purpose è quello dare queste donne stabilità economica, pe locul al doilea Kate Spade & Company trasformerà a loro volta la comunità de 20.000 de persoane. A doua parte a site-ului web, care nu este o progetto de beneficiu, nu are scopul de a introduce o întrebare artigiană a venit divinare fornitori de valori nel mercato globale. Dopo Masoro, Kate Spade trec printr-o comunitate unică, e un’altra dopo.

La collezione è disponibile attraverso Kate Spade, Kate Spade sâmbătă e Jack Spade. Ogni marchio ha i suoi pezzi che sono în linea con il suo ADN, vin una tasca quadrata un quadretti pe Jack Spade e un braccialetto di amicizia metallico per Kate Spade. Pe Scopo, există o sumă de până la 12 dolari la 198 USD.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map