Anna Kendrick parla alături de Kors Spade #MissAdventure

Quando Anna Kendrick nu-și așteaptă un an în aventură, este o protagonistă a filmului #MissAdventures al lui Kate Spade a New York, care are un film mic și public. Anumite precedente au fost scoase la concurs pentru un mediu de meditație și de irruzione nel suo appartamento. Il suo ultimo? Una scena pe la preț, intitulată “Cea mai bună companie”, ambientata nella Camera de ceai rusesc din New York, în cui parla con la sua nuova borsa gnome quando la sua data la rialza. 

“Sono davvero divertenti, mi sono divertito così tanto a realizzarli, è uno sbocco creativo davvero unico, strano, inaspettato”, dice Kendrick. În stil su cosa vuol dire filmare la serie. “În cazul în care divergența nu este mai mare decât cea a cererii de finanțare în valoare de 10% din valoarea totală a investiției, aceasta este de 10% din valoarea totală a vânzărilor”.

E il risultato, anche, è tre minuti di divertimento. Dopo avertizează și savura băutura cu gustul și curajul cu Milos (che è, divertoe fatto, un trestie attore). “Milos è un profesionist total”, dă Kendrick. “Si tu e si blocca e ti garda, è fantastico”, si imbatati intr-un inaspettato patrona della celebrità. Guarda l’ultimo episodio di Kate Spade din New York #MissAdventure, sopra. 

CORRELATI: Anna Kendrick rivela il suo stato BFF cu Zac Efron

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map