Ariana Grande a căzut mai tare decât “Dumnezeu este o femeie” Video pentru luni

Nel caso ti sia sfuggito, “Dio è una donna”. 

Questo, almeno, secundă Ariana Grande, care conține o muzică video de pe acest site și o versiune ulterioară. În esență, Grande este o cooretă de curățenie a fresche hanno ricreato la “Creazione di Adamo” din Michelangelo, care este o adevărată locație din Stora dell’Arte 101, una dintre cele mai importante locuri memorabile ale sofitto affressato della Cappella Sistina. 

În linia cu tema de suo inno, în mod natural, “Dio” è raffigurato a venit fără nici o problemă, în care să se găsească toate aceste lucruri pe Ariana, che stava sostituendo Adam. Mai multe clipuri video includ: Ariana a cavallo di un globo; Ariana flettente în siluetă; Ariana seduta pazientemente mentă un grup de uomini bianchi lancia inscripții insulti (cioè “cagna” e “stupido”) un lei; alcuni roditori. 

CORRELATO: L’appello della relazione rapida

Il video VMAs-bait di Grande è stato il terzo ad uscire dal suo prossimo album, Dolcificante (de la 17 ani), sicuramente sta facendo più ondate rispetto a “Lumina este venita” e “Nu lacrimi lăsate să plângă”. (È anche molto, molto più bello.) E sembra che Grande potabila lasciarne dei suggerimenti per mesi. 

All’inizio di maggio, primul che Ariana Grande și Pete Davidson fossero “o singură dată”, era singura dată în cântecele ei, în timp ce o parte din Veneția a participat la Gala Metropolitană, într-un spectacol de teatru Vera Wang, care era o replică a lui Tessuto del Soffitto della Cappella Sistina. (Pe tema pe serata ispirata alla Chiesa cattolica di Met Gala.) Subdolo!

Celeste Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala - Arrivals
Noam Galai / Getty Images

E non è tutto. În cazul în care vă aflați într-o altă locație, vă rugăm să vă amintiți, atunci când l-ai citit sau vă place să scrieți o recenzie sau alăturați-vă pe Twitter pentru a sugera un mesaj privat sau pentru a scrie un mesaj privat. 

Descărcați video și diseminați materialele culturale, făcând parte din mitologia românească, pe care o cunoașteți în Madonna. (Asumiam che la o madonă cu un doppio senso, un riferimento sia alla regina del pop al alla madre di Cristo.) La vocea di Madge fa persino un cameo nel video; inotno al 2:20, una de înregistrare a Madonnei a legii la Bibbia în versiunea Ezechiel 25:17 – una din linia de ancora a fost creată de monologul lui Samuel L. Jackson în Pulp Fiction-Può essere ascoltato. 

Siamo sicuri che ci saranno altre uova di Pasqua simboliche un venire, mentor și fan de gardă și de gardă și video de prossima uscita. Pe ora, ti basta premere “ripetere”. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 4 =

map