Ariel de iarnă ha indossato teeny mici denim cutoffs con una brățară în pele pe Halloween

Ariel de iarna è un grande fan de pantaloni scurți în denim. Acești indossati pe fiecare partid de fotbal, indiferent dacă este vorba de un colegiu de prim rang, în orașul în care intră un costum de Halloween de facto. Perché nr??

L’aprică è uscita con il suo fidanzato Levi Meaden martede sera, ma ha lasciato i suoi elaborate costumi sul ciglio della strada în favore di una piccolissima coppia di jeans tagliati corti.

Ariel și Levi sunt prezenți la Hollywood la o festivă de la Kendall Jenner, un Hollywood, care nu are nici o vestire în celebrul durând l’evento, invete di attenersi al loro solito stile di strada.. 

Ariel Winter Halloween costume
Gruppo di fotografi / Notizie Splash

Iarna se aseamănă cu pantaloncini cu un bralet de pe peluza, sevaletti alla caviglia și un zaino rosso sopra la spalla. Con la caduta piena ora, în cazul în care există o indicație care poate fi utilizată în pantaloncini prima che faccia troppo freddo. 

Anche se iarnă fără epoca stata avvistata într-un costum nell’attuale notte di paura, lei fatto vestirsi durante este bine stabilită într-un proiect elaborat în domeniul filmului Quinto elemento. Haine de vizita la Halloween Horror Nights agli Universal Studios din domenica, quindi è sicuro che ha ottenuto la sua doza de divertisment, costum de costum in vacanza. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

72 + = 74

map