Aventură: Actori Christina Hendricks, Jennifer Lawrence, Katharine McPhee și Nikki Reed

Nu știu ce să spun: bob è stato qui per anni! La fel ca și în cazul în care păcătuiesc în vârstă de 20 de ani, Jennifer Lawrence, Nikki Reed și Katharine McPhee se întâlnesc în clasa aspetto una nuova vita. Christina Hendricks este cea mai frumoasă femeie din lume. Uomini pazzi de la New York City, care este o clădire în stil versatil, cu o formă formidabilă. Ispirato un fare un cambiamento simile? Stampa un’immagine della versione che ti piace di più în modo che il tuo stilista possa adattarla alle ts esigenze. În cazul în care vă aflați într-o zonă în care vă aflați într-o altă zonă, faceți clic pe butonul din stânga al mouse-ului pentru a vă arăta o imagine de ansamblu a ecranului, pentru a vă arăta imaginea pe care doriți să o faceți..

Scopri altri trattamenti per i capelli delle celebrità nella nostra galleria!

DI PI: • Uomini pazzi Notă: stiri: Christina inclusa • Iscriviti alla newsletter de la InStyle Hair • Dettagli sul taglio di capelli “Shag” di Jennifer Lawrence

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 3 =

map