Beyoncé rilancia la tricou BeyGOOD Haiti ma solo per 24 ore

All’inizio di quest’anno, una vizitată în Haiti, a avut un efect asupra lui Beyoncé Knowles. Dopo avertizează că un număr limitat de exemplare nu poate fi limitat la numărul de colbiți care pot fi tratați pe mananca fondului, care au fost luați în considerare. Ha lanciato la campagna BeyGOOD, care a fost inaugurata in “BEY GOOD”, impresionata de frontiera, care a incheiat toate directiile pediatrice de la Saint Damien ad Haiti.

Ieri, premiat cantante ha pubblicato un video pe ringraziare tutti coloro che hanno sostenuto lo sforzo. Într-un mashup di imagini, i sostenitori di tutto il mondo appaiono mentre indossano con orgoglio i loro t-shirt. Guardalo qui:

E ora la campagna è tornata pentru o rundă secundară. Pe o singură oră de 24 de ore au fost disponibile în mod gratuit, în 26 de dolari pentru o carro armato, 25 de dolari pe o maglietta, beygoodhaiti.beyonce.com). Vai su beyonce.com în funcție de scopuri care contribuie la un tarif la diferența e “BeyGOOD”.

FOTO: Aspectul Beyonce se schimbă

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

70 − = 66

map