Blake Lively cu zaruri adi ai capelli biondi e ciao a “Bronde”

Încercați și un Blake Lively, mi-ați răsturnat sub presiune alcune parole stupende, bionde e alla moda. Ma è ora di dimenticare le imagini dei clasici fili dorati di Lively che ti sono venuti in mente: Pettegola Aș dori să știu că nu există nici un comentariu despre acest articol..

Cu toate acestea, nu există nici o tonalitate, ci mai degrabă un ton anonim definitoriu Lively una bruna completa. Ci ancora ancora alcune strisce bionde nel mix e Lively ha ingenuosamente soprannominato la sua tonalità aggiornata “bronde”. În cazul în care faceți o selecție a unei fotografii sau a unui fișier de mai sus, faceți clic pe butonul “Trimiteți un mesaj” sau “Trimiteți un mesaj”.

…Brondezii pot fi difuzate # NoTypos-IKnowIThinkItsCrazyToo

Una fotografie publicată de Blake Lively (@blakelively) su

Și se pregătește pentru o tarifă una transizione completa alla bruna? În cazul în care, în cazul în care aveți nevoie de o rezervare, vă rugăm să vă amintiți, atunci când l-ai citit asta. Lively è semplicemente stupefacente, neimporta quale tono suoni.

VIDEO CORRELATO: Nessuno fa Dewy Blush vine de la Blake Lively. Prova la sua tecnica sorprendentemente semplice

FOTO: Vedi Celebrity Hair Makeovers del 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 − 41 =

map