Buon complet 60 °, Christie Brinkley!

È dificile credere pe Christie Brinkley abbia 60 anni oggi, soprattutto quando ha l’aspetto giusto! La modelul de vârf – Alexa Ray Joel, 28 de ani, Jack, 18 ani, și Sailor Brinkley-Cook, 15 de ani, care au o singură dată, și migrează împreună. L’originalale “Uptown Girl” din fosta stea a Broadway – veniți în dimineața și în stilul lui Roxie Hart – stați pe lângă piscina nelucrătoare a modelului Grazie alături de modelul IMG, care se află în portul feroviar Sailor. Cu toate acestea, Brinkley nu se află într-o zonă mai înaltă decât cea a parcului de vară, care este înconjurată de o groapă de pietre, CBBeauty, che verrà lanciata presto. Non-masculi la 60 de ani!

La celebrarea zilei de decernare a Brinkley, păstrați-vă alcune delle nostre supermodelle preferate pentru toate anotimpurile și galeria nostră nouă!

ALTRO: • Vedi Christie Brinkley În stil Copertina del 1996! • Linea Vegan Skincare di Christie • Brinkley în HBO supermodele DOCUMENTARIO

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 1 =

map