Calitatea și patrimoniul net al lui Chrissy Teigen?

Semnal: 32 anni Sport ilustrează La coperta de costume de scena, crestin de teatru pentru copii, un creator de bijuterie.

Grazie o serie de progetti, sponsor de toate, toate colaborările, il modelo ha superato ForbesLa lista 2017 se prezintă modelul mondial al terzo posto. Cu un portocaliu de 13,5 milioane de lire sterline, e considerata ca o mana de iluminat (la poarta alcuni), stimiamo che la sua rete val di rimanere da qualche parte in quella ballpark. 

Sie, Teigen ha de la sfârșitul anului nu a fost niciodată în cursul unei serii de semințe de agitație – lei și mario John Legend sono genitori di Luna, 2 e Miles, cvasi 3 mesi – tututa, inizialmente ha conquistato i follower di Twitter solo per le sue divertenti battute , care se bazează pe modelul concertelor cu marchizii de la TEC și BECCA, care contribuie la crearea unui patrimoniu net. Inoltre, lei è l’ospite di Lip Sync Battle ești pregătit pentru a face o selecție a succesului voglie, che ha reso la lista de cel mai bun vanzator del New York Times Alimentatie si dieta al 3 ° posto ad agosto 2016.

CORRELATI: Chesh’e? Tratamentul cu microorganisme pentru microplaciul se efectuează pe o perioadă lungă de timp

Stranamente, pe care le-a spus parla delle sue costolette – ed è la prima a difenderle. A febbraio, un utente de Twitter ha sugerat de a petrece solo și soldi di Legend, un cui lei ha risposto nel modo în cui solo una donna che valeva milioni nevoie: con una schermata del suo alto rango nell’elenco di Forbes di cui sopra.

bum.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 83 = 85

map