Candice Swanepoel a înregistrat $ 10 milioane de dolari pentru modelul Victoria’s Secret

Candice Swanepoel ha guadagnato l’onore di indossare Victoria lui Secret Fantasy Bra in pasarela! Sprendida modelul sudafricana seguiră o altă formă de iluminare a Victoria’s Secret, care are o lungime de pasageri necesară pentru a se bucura de un minuțios ultimii ani: Royal Fantasy Bra e la cintura abbinată merită un sbalorditiva cifră de 10 milioane de dolari, în costul de 12,5 milioane de dolari din Gisele Bundchen nel 2005. Costul este redus de costume de baie, creat de gioielliere di mondialà Mouawad, cu o capacitate de 4.200 de gemme prezioza, inclusiv rubinii, diamanti e zaffiri gialli tutti i portatili in oro 18 carati. Ma la vera gemma? Un rubino centrala o forma de pera da 52 carati. Non-vediamo l’ora di view Candice Swanepoel se află în curând la Victoria Show’s Secret Fashion Show, care a avut loc în data de 10 decembrie CBS.

Inoltre, dai un’occhiata un tutti i Fantasy Bras degli anni!

ALTRO: • Vă mulțumim pentru mai multe detalii despre serviciul VS • Ați găsit! Bejati Prinsloo: Rujul roșu • Prendi il arata: Victoria’s Secret Angel Shimmery Eye

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map