Chloe Kardashian și Tristan Thompson coboară McDonald’s Drive-Thru în una Rolls Royce

Chloe Kardashian și Tristan Thompson se uită la publicul tău, dar nu-i așa, nu-i așa? E adevărat, ești înșelător, scandaloasă, înșelătoare … Ma, într-un verde spettacolo di accoppiata a lungo termina, la coppia ha colpito un drive- prin McDonald’s în Woodland Calif. il martedì.

Khloe and Tristan McDonald's - Lead
Clint Brewer / SplashNews.com

Celebritati: sono proprio come-ha, non import … Fecero Fare il loro fast food a Rolls Royce-un veicolo da $ 200.000 che irradia davvero ricchezza ed esclusività (ovvero lo sti ll di vita Kardashian / NBA).

Khloe and Tristan McDonald's - Embed
Clint Brewer / SplashNews.com

Posibilitatea de a face acest lucru este mai rapidă decât o aplaudare coloro che hanno riferito della dieta recentă este rapidă perdita di peso. Luned, co-fondator al Bună Americană espresso i suoi sentimenti într-o serie de tweet, scrivendo, “Nu mi se pare davvero quando la gente dice qua di en quantità enorme di peso in un breve lasso tempo o quando la gente afferma cu o dieta care nu este creata in mod generic de risultati de lunga durata. pentru că nu există nici un mesaj care să vă ajute să vă dați seama că sunteți în formă. “

Mentre probabil nu este un moment de inginerie și o publicare a lui Kloe e Tristan vin la incarnarea lui #CoupleGoals, un bougie drive-through run sembra un buon segno? Chloe, Tristan și McDonald’s control mondo, si?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

92 − 82 =

map