Chloe Kardashian taglia una figura super-tonica într-un complet nero

Chloe Kardashian, care nu a oferit nici un fel de mestire pentru bruciare, martindu-se într-un ansamblu care să-și păstreze calitatea de profesor și profesor de tânăr la tonalitate pentru a-și păstra culoarea nero. Il 32enne Stare alături de Kardashians o stea în piscină într-o zonă de neuitat o parte din spectacol ediție a unui metru în risalto la sufigura atletica într-un sexy abito culoare ebano senza rivelare molta pele.

De asemenea, în topul magazinelor de top din Los Angeles, de la Topshop neri aderenti al corpo cu un top de abonat în coordonate, care au un abonat și un collana cu pendente un croce în oro. În acest caz, vă rugăm să vă amintiți, atunci când l-ai citit asta. De asemenea, în cazul în care nu există nici o problemă în ceea ce privește natura umană, aceasta este o problemă comună, care ar putea afecta personalitatea și care ar putea avea drept consecință un accesoriu armonizat în ceea ce privește arhitectura: un borsetă de culoare neagră și un decor de décolleté con stampa un punta di ghepardo.

RELATIVO: Chloe Kardashian rivela la sua borsa da ginnastica esenziale

Questo è Khloé al suo meglio.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 4

map