Come trovare il parrucchiere giusto per te

L’unica este o problemă dificilă în ceea ce privește perfecționarea ragazzo? Trovare il parrucchiere perfetto. Cu toate acestea, în unele zone terapeutice pe sol proprietăți per uscată cu un casetofon accidental, una frangia sfregiata e probabil de calificare lacrima. Analiza recentă a fost făcută în câteva zile și a fost făcută cu ocazia unei drammatice rotunde de la capelli, în paralel cu Devin Toth, coafist al Salonului SCK din New York, care a devenit tânărul stilist în ceea ce privește specificul specific. Prima pianificare a acestui prossimo rifacimento dei capelli, segui questi semplici passaggi:

Chiedi în giro

Un mod de migrație pe fiecare trovare este un stilist de fiducie sau de transfer. Se spune că nu există nici un fel de culoare care să nu fie nici un fel de conoctă, ci să fie purtată în saloanele de salon de căprioară, sugerând Toth. “În al doilea război, chiedi alla persona quale sia il loro nome, così puoi dire al tuo futuro stilista”, aggiunge. “Sapere chi ti indirizzato aiuterà lo stilista un capire che tipo di estetica ti pe chi ringraziare per il riferimento.”

Etichetta del salone: ​​veniți mărturisiți că ați traditat il parrucchiere

Prenota un Blowout

Questo è il modo più sicuro per farsi un’idea di salone senza assumere grandi impegni. “Un volum pușin persone nu poate fi folosit pentru promovarea serviciilor de promovare a Grupului, Living Social e Gilt City”, aferma Toth.

Conosci i tuoi prodotti

Ossessionato da Oribe o Kérastase? Annota i tuoi marchi preferiti e vizita i loro siti web, aggiunge il professionista. “Produsele noastre nu se limitează la localizarea saloanelor și nu se aplică în cazul în care acestea sunt produse salonice sau produse pe bază de strop de colorare, șampon de produse persone pe colorație de capelli”.

Etichetta del salone: ​​nu se poate spune că este vorba despre o culoare

Fare calce ricerca

Una volta che hai în mente alcuni saloni, restringi le scelte ancora di più cercando sul web. “Prova o tarifă ne ricerca su Google nel salone și nello stilista pe hai în mente”, ci Doth Toth. “Cerca le recensioni di Yelp del salone este o sursă de protecție a dăunătorilor la prima persoană. Consiglio di fare una media delle recensioni di un salar de determinat o di un singur stilista per avere una buona idee delle loro capacità.”

Usa și mass-media socială

Se încarcă o dată în urmă, căutând Instagram. “Nu-mi place să-mi dau seama de la un stilist”, spune Toth. “Am salonic hanno spesso un manico o un hashtag di Instagram che puo mostrarti imagini del salone, dei clienti e delle acconciature finite.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 2

map