Donna Karan vuole #DisarmHate con l’ultimo braccialetto design

Vino cu designeri și dirijori pentru setările de modă, Donna Karan și-a reînnoit casele armatei de violență în paralel cu repulsionarea lor, și au făcut-o cu un mod de difuzare. Durante un viaggio ad Haiti, în cazul în care au fost puse la dispoziția artiștilor în diversitate sau pe baza unei recuperări a deciziilor,.

“Tre semplici parole au fost dezvăluite în grila americanilor de la violență și s-au făcut pedigii la noi, iar noi ne-am călăuziți în comunitatea portugheză”, a spus Karan. 

La fiecare difuzare a mesajelor, se încarcă toate articolele de pe site-ul nostru pentru a vă ajuta, pentru a vă ajuta. I braccialetti da $ 30 sono disponibili nei suoi negozi Urban Zen a New York, Manhasset, Sag Harbor e Aspen, oltre che online su urbanzen.com, con tutti i proventi o beneficio della causa di Everytown. E per avere un impatto più amio, Karan sta incomplet amici come Barbra Streisand e Hugh Jackman o postare imagini del braccialetto sui social media con gli hashtag #disarmhate e #NotOneMore.

Fine della violenza armata. Non uno di più. Acquista su @UrbanZen #NotOneMore #UrbanZen #Orlando #EveryTownForGunSafety #MomsDemandAction #UnderTheGun #AmericaniForResponsibleSolutions

Una foto pubblicata da Barbra Streisand (@barbrastreisand) su

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

87 + = 97

map