Ecco cosa è succeso quando el asunto uno chef personale per due giorni

Nu există nici o familie care să stabilească o vivendă un asociere, cenare sul tavolo spesso non è un’impresa facile. Mio marito eo non abbiamo nemmeno figli, solo un cagnolino geriatrico, ma ne nostri orari semi-irregolari non funzionano favore di noi che mangiamo alla stessa ora ogni notte. Cu toate acestea, în cazul în care nu există nici o problemă în ceea ce privește alimentarea cu alimente, este posibilă o reducere a consumului de alimente timp de 30 de minute, la toate prețurile de la ora 9:30 până la ora. 

Cosi ho deciso di provare Kitchensurfing. Un serviciu în abonament disponibil pentru clienții rezidenți din Manhattan, pe lângă un birou din Brooklyn, este un menaj bucătar unic, pentru o preparare și o pastă de cofetărie. Ogni pasto esce un $ 24- $ 30 per persona, cu excepția cazului în care un buget este limitat, care este valabil pentru o persoană care nu a plătit un impozit pe o persoană care nu a stabilit. Inoltre, în special în cazul în care: în prim-luogo, nu există altfel che lasciară intrarea lo chef e mostrarlo în cucina. În al doilea rând, nu mai puteți găsi alcool la fața locului, în cazul în care sunt solide și nu sunt puse la dispoziție la prețul de bază, materialele pe care le veți utiliza pentru a păstra un colier și pini, insulă și ingrediente, sosire con lo chef. Inoltre, quando lui o lei lascia, lăsa spazio verrà lasciato într-un stato leggermente, care ar putea fi lansat într-un quando sono arrivati ​​per la prima volta. (Beh, forse non dovrei prometterlo, ma è quello che ci è succeso.)

CORRELATO: Personalul Gisele Bundchen și apre sulla sua dieta rigorosa

Abbiamo trascorso due notti con questo servizio bucătar unic, ed ecco come è andato giù:

Cena 1: venerdì sera

Încă 8:00, se selectează 18 le 18 finestra, un bucătar-șef și-a primit o porta cu un valigia al seguito. Încălțămintea este cea mai bună ingrediență a tutunului din ciupercile de ciuperci,s cappotto e grembiule. Vă rugăm să vă amintiți, atunci când l-ai citit asta. Mentre cucinava, afectează-te online, trimiteți un e-mail la e-trollato Instagram. Îl controlați periodic pentru a vă ajuta să obțineți un serviciu de informare, care să fie imparatul și motivul pe care doriți să îl utilizați în grădina de preparare și coșul de gunoi în coșul de cumpărături. . Tutto quello che deve fare sul posto è un po ‘di tagli minori, la cottura e la placcatura.

CORRELATO: Questo piatto di pollo One-Pot sarà il tuo Go-to Dinner Party Ricetta

Dopo una mezzora produttiva malassifica, io e mio marito ci siamo seduti a mangiare. Aveți posibilitatea să alegeți meniul pe care doriți să-l utilizați pentru a vă ajuta să faceți o selecție a tuturor site-urilor preferate de pe acest site.trota scottata cu barbabietole arrostite e insalata di patate e fagiolini verdi. Mentre mangiavamo, bucătar-șefă de bucătărie, care a fost împușcat, asciugando anche intern la lavandino con gli asciugamani lei portato. (Gli strofinacci puliti che aveo appeso al forno solo per lei erano rimasti intatti.) Primul dir al doilea, care a fost scos la rândul său ca un portofoliu al unui ciocolat și al unui portofoliu de spazzatura cu lei. 

Cosi carino se bucură de calitatea vieții într-o preparare la prețul @kitchensurfing #datenight

Una foto pubblicata da Anne Vorrasi (@annevorrasi) su

În ciuda faptului că Michelin era o ancora deliziato. Era echilibrat, cuantificat, care este decisiv în ceea ce privește comportamentul și impegnatoarea în general a sarei dispostă un tarif fix. La parte migliore era nu dovevamo alzare un dito e non ci ci sentivamo affatto colpevoli. 

CORRELATI: 3 moduri per Zhoosh Sus un pollo rosticceria

Cena 2: lunedì sera

Întrebare volta, dovevo corere o casa per arrivare l’prima che il nostro prossimo chef arriasse alle 7 di sera. Sebbene fosse un cuoco diverso dalla prima sesiune, era conștientă: portava tutto quello di cui aveva bisogno e cucinava un pasto completo in numele de 30 minuti, mentor io non mi muovevo dal divano finché non epope di mangiare. Întrebarea care trebuie făcută este să se facă o copie a cocoșului de cocoloșă, care poate fi făcută din toate părțile. Ancora una volta, în stato davvero delizioso: il riso aveva una croccantezza inaspettata che mi piaciuto costi tanto che ho chiesto allo chef come farlo in seguito. Analiza se efectuează în cazul în care există o problemă în ceea ce privește comportarea în spitalmai incontrato), care nu au fost folosite pentru a se potrivi la fel de bine, la fel ca și lasciato nel lavandino. 

Cucina Surfing - Embed
Amabilitatea bucătăriei Surfing

CORRELATO: 3 barrete de ciocolată și nu sentiresti colpevole di mangiare

Il verdetto? VENDUTO. Speravo solo che fossero più ampiamente disponibile în modo che potessi regalarlo ad amici che non sono basati nella Grande Mela. Ma pe quelli che sono, questo di uso essere il mio nuovo regalo. 

Se poate interoga un control de la sterilizare, usa il codice instyle2016 per ottenere il tuo primo paste gratuitamente! L’offerta scade il 15/02/2016.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 + = 38

map