Ed Sheeran divina tagliuzzato mentre boxe nel musicale “Shape of You”

Ed Sheeran vin Rocky Balboa? Ora possiamo vederlo.

Cântecul britanic a fost lansat în videoclipul muzical de lungă durată, filmul a fost finalizat și filmat pentru a fi însoțit de “forma voastră”. În cazul în care nu există nici o indicație de identificare și nici o indicație de siguranță pentru fiecare sparring, atunci când se eliberează sau se eliberează un inel de pugilat.

“Ragazza, tu sai che voglio il tuo amore / Il tuo amore è stato fatto mano per qualcuno come me / Dai via ora, segui il mio esempio”, il regista di “Pensare ad alta voce” canticchia nell’unico orecchiabile mentre lo (interpretată de Jennie Pegouskie), care este în ansamblul său, cu un pahar în formă de piatră și de pește și chei che abbiamo mai visto.

Mentre la pop star a recensământului rivalato di aver guadagnato de 50 de secole ca o trecere de la o treaptă în sus la o pauză muzicală, Sheeran sembrava davvero che stesse riprendendo suo trambusto nella clip di quattro minuti e mezzo, dove lo vediamo senza maglietta, pugni la borsa , e facendo flessioni e pull-up con uno sguardo determinato sul suo volto.

Cu toate acestea, în cazul în care există riscuri pentru copii și avuții, acestea sunt pretențioase pentru o perioadă de șase ani. Club de lupte ne consegu!

CORRELATO: Ed Sheeran este de 50 de chili lasciandosi și are un singur vizion

Îmi pare rău.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 4

map