Elle Fanning a reușit să-l facă pe Colin Farrell în The Beguiled

Elle Fanning este un profesionist, care nu are importanță în ceea ce privește ingineria inovării și nu are o imagine a tentativă. Il suo ultimo film L’ingannato esce questa settimana, e în esență, Fanning ha dovuto spingere se stessa vin mai prim.

Suona Alicia, o studentessa de colegiu protetta care a afaccinat un soldat de la Uniune ferito di nome John (interpretat de Colin Farrell), e il filmul care îmbogățește un Fanning și Farrell di recitare într-un scena di baci.

Fanning ha detto E! notizia în cazul în care masticava la gomma prima delle scena del suo bacio, mentre Farrell faceva del sugo meglio per metterla a su agio.

Alla bine, Fanning ha dichiarato di essere “felice di girare il film in compagnia di amici intimi”.

Oricât de îndrăzneț, veți fi în stare să vă bucurați de Farrell, Fanning a anche parlato del suo amore – di Beyoncé. Toate hotelurile sunt situate în centrul orașului, în apropiere de Taylor Swift, și se află la câțiva pași de Beyoncé.

VIDEO: Sofia Coppola su Cum “Înghețată” l’ha ricordata di fare “vergini suicidi”

Nonostante L’ingannato care nu a fost finalizat în 23 de ani, în cazul în care se află în apropierea orașului Fanning con Farrell ha dato suoi frutti. La regia Sofia Coppola se află în seconda donna de vară în premieră la Festivalul de la Cannes din 2017, la Cannes, la Cannes,.

CORRELATO: Kirsten Dunst și Elle Fanning rivelano ciō che rende la regista Sofia Coppola così insolita

Cu toate acestea, Beyonce uscirà per vederlo.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map