Emily Ratajkowski Saluta și Dodgers di L.A. într-un Top Crop o punta di ombelico, Smooches băiatul ei în standuri

Chiar dicea se descurcă într-o minge de fluturi per probă la tua sportività?

Non Emily Ratajkowski, care este mai mult decât sufocantul tonico-mentor în fața lui Los Angeles Dodgers durante una partita di baseball în L.A..

La modelul de la care se adaugă un minimalist de percepție pentru prima dată în prima filă de hanno sfoggiato un paie nero di jeans vita alta con una capa cu cappuccio Bossa a manica lunga bianca ($ 90, bossastore.com.au) che mostrava gli addominali. De asemenea, oferta de oferta a fost inclusă în categoria celor care nu se încadrează în legătura cu “LA” în caratteri bianchi.

Emily Ratajkowski 2
Noel Vasquez / Imagini GC

În cazul în care Ratajkowski se află într-un discurs cu un ansamblu, el se află într-un loc în care se află un președinte al președintelui, un musicalist Jeff Magid, Dodgers blu Guarda.

Emily Ratajkowski 1
Noel Vasquez / Imagini GC

CORRELATI: i migliori costumi di Halloween di Stele

La sfârșitul listei de jucători se va efectua o nouă etapă a jocului. Nello scatto, Ratajkowski sorride per la fotocamera da dieta un paio di occhiali tondi mentre tiene in mano una birra.

Chiaramente molto felice di essere playoff @dodgers ��

Fotografia postată de Emily Ratajkowski (@emrata) su

VIDEO CORRELATO: vedem la Trasformazione di bellezza di Emily Blunt

Parla dello stile elegante del giorno di gioco.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

14 − = 4

map