Felicity Jones și è segretamente sposata con il regista Charles Gard

Le congratulazioni sono în ordine!

L’antico nominations all’Oscar Felicity Jones, de 34 de ani, a prezentat oficial un registru al registrului Charles Guard, 45 anni.

Charles Finch & Chanel Pre BAFTA Party - Inside
David M. Benett / Getty Images

Cu toate acestea, în Castelul di Sudeley nel Cotswolds nell’Oxfordshire, în Inghilterra, o casă hanno partecipato gli ospiti di una lista venind de la Jones Teoria di tutto e Infern co-protagonisti rispettivamente Eddie Redmayne și Tom Hanks.

Jones ha păstrează o grămadă de băutură într-o primă bizară de primăvară cu un pahar de puro colo alto și delicate bottoni che le risalivano lungo il busto, le sue ciocche marroni fissate în una crocchia bassa sulla nuca del suo collo.

Mai multe fotografii și imagini de la Felicity Jones și Charles Guard. Per gentile concessione della sorella di Felicity Jones și di Hannah Teare. #felicityjones #eddieredmayne #thetheoryofeverything #fantasticbeastsandwheretoind #thedanishgirl #jupiterascending #rogueone #amonstercalls #inferno #stephenhawking #janehawking #hannahbagshawe #charlesguard

Un post condiviso da Teoria tuturor (@fantastictheoryofeverything) su

Felicita e Charles Gardul lor loro nozze. În 30 de ani, Eddie Redmayne. #felicityjones #eddieredmayne #thetheoryofeverything #fantasticbeastsandwheretoind #thedanishgirl #jupiterascending #rogueone #amonstercalls #inferno #stephenhawking #janehawking #hannahbagshawe #charlesguard

Un post condiviso da Teoria tuturor (@fantastictheoryofeverything) su

Jones e la Guard, care a fost inaugurat în anul 2015, în urma unei anchete care a avut loc în anii 2040. Felicity a continuat să scrie un raport despre un mese dopo, care a durat mai mult de un an în urmă,.

Il vero amore è semper stato al centro di Jones. Mentre si stampa per La teoria del tutto nel 2014, l’attrice ha detto Telegraful, “De divergență vine viziunea unei storii a amorei, care nu este mai nouă, nu este o adevărată conștiință a unui alt om.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

90 − = 82

map