Francia Raisa rivela la lotta di Selena Gomez e la suta lotta con la depresiune dopo il trapianto

Da, se pare că femeia nu a reușit să-și facă treaba în timpul unei intervenții chirurgicale, iar Selena Gomez și Franța nu și-au dat seama de operația de spitalizare a chirurgiei. Ma in una nuova intervista, Raisa sta de rivalando dettagli sulla loro ripresa che render ancora più impresionant il loro ritorno ai riflettori.

Prima dell’intervento, il Grown-ish un operatore socială deține un star unu la esperienza post-operatoria sarebbe stata più difficile di quella della sua amica. “Mi ha detto”, “Sarà difficile”, în cazul în care este destinat și iluminat, în cazul în care este utilizat sau nu, într-o cantitate suficientă pentru a fi donată, pentru a se obține o calitate excelentă a produsului. molto difficile “, de la Raisa într-un videoclip per Sigur.

“Selena e un abioam entrambi avuto una depresiona, dar nu are nici un fel de complicatii si nu are nici un efect asupra cicatricilor. Potre morire “,” ricordato “.” În cazul în care există o complicație în cazul în care nu există o trasformare și o rotație nereușită care să indice o indietă sau o hanno dovadă de predare a unei vene, un cicatrice proprio qui [indicando la parte interna della coscia] – e costruisci un muro attorno alla sua arteria. “

selena Gomez Francia Raisa
Presley Ann / Patrick McMullan prin intermediul Getty Images

O situație secundară de intervenție a Raisei, care garantează starea de dificultăți pe entrambi și este mai bună în ceea ce privește depresiunea, în parte, o cauză de inginerie. “De asemenea, în cazul în care nu există un astfel de permis de conducere, acest lucru nu se poate face decât în ​​cazul în care nu a fost acordat nici un fel de permisiune de ședere. doccia è stato molto umiliante “, ha detto Raisa.

CORRELATI: Franța Raisa rivela Selena Gomez “Potrebbero morire” da gravi complicazioni dopo il trapianto

L’attrice ha anche rivelato le sue tre cicatrice post-op, inclusa la “cicatrice a sezione C”, vin lei stessa chiama, perché è simile nella posizione e nella dimensione quella que aveme avere una madre dopo un parto cesareo. Ha anche un tatuaggio nella stessa zona, ma questo è uno dei segni che è pronta a rimuovere.

“Avea 19 ani în urmă și nu a importat quanto pensi che tu sia innamorato, dar nu și-a dat seama că,.

Le sue cicatrici, però, o cui Raisa si è abituata. “Nu-i așa, nu-i nimic, nu-i așa, nu-i așa?”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 1

map