Gigi Hadid a avut un disfuncțional de dell’armadio molto pubblico a Milano

De asemenea, nu se poate spune că există un serviciu de protecție a muncitorilor.

La modelul de certificat Gigi a avut un canalizator de la Barbie, în cadrul căruia a fost prezentat un articol despre Fideli de primăvară 2018, în care se află o femeie în Bella Hadid hanno poi sfilato in passerella. Per la sua uscita, Gigi è aparat în modo fantastico într-un completo scozzese rosa e bianco con pantaloni o vita alta, un cappotto supradimensionat, top bianco e stivali în pelle a punta.

Gigi Hadid Hot Pink Outfit - Embed
Splash News

Bella spiccava anche într-un complet de stampa leopardo con camicia asimmetrica, cintura dorata e scarpe da ginnastica.

Bella Hadid Cheetah Outfit - Embed
Splash News

Chic în efetti, cum ar fi succesul quando sei modelul ei tuoi pantaloni și rompono improvizamente? Le cucisci a metà viaggio. Sembra che Gigi se aseamănă cu un piccolo incidente durante la sua esibizione. Înregistrați-vă Povești pentru fiecare condiție într-un carcasă și un divertisment pentru o piccola lacrimă strappata sui pantaloni.

Gigi Hadid Pink Pants Rip - Embed
Gigi Hadid / Instagram

CORRELATO: Gigi Hadid a trecut printr-un MFW într-un costum intero

“Dovevo solo metre și pantaloni în macchina, un’esperienza interessante grazie alle strade di ciottoli di Milano”, ha scritto. Oh, e un Milano con i pantaloni strappati!

Femeie de modă.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map