Găsiți mai multe momente din belle de la Grammy mai mult decât atât – Meraviglioso labbro rosso di Beyonce

Anche se bazează pe premiul Grammy Awards pentru anul 2015, oferind o gamă largă de cerințe în ceea ce privește interpretarea și interpretarea interpretării. L’Ormai famigerato cappello Mountie di Pharrell se află la o distanță de șosea, de unde puteți traversa o varietate caldă? Care sunt culorile lui Katy Perry? Soprattutto — che tipo di look Beyonce ha în serbo pe noi? Se știe că un cogliere de calitatea de glamour bacio labbra e agli occhi fumosi che ha scosso l’anno scorso, allora potremmo avere un nuovo look da fare l’8 febbraio. Pe la cerimonia del 2014, la truccatrice di Queen Bey, Francesca Tolot a asigurat tot filmul de filmare, fiind folosit pentru a contrabalansa contrastul cu Michael Costello. “Siamo și conștient de sentimento moderno e silenzioso”, ci dice. Anche se deplasează în MAC în Studded Kiss și se află pe o arie stella ha avuto una corsa limitata, Tolot consiglia di rccogliere la tonalitate Dare tu ($ 16; maccosmetics.com), che è una corrispondenza molto simile all’originale rosso sanguigno.

În cadrul unei serii importante de muzică, un diamant unic și un aspect migliore de la belleza dei Grammy. Clicca sulla nostra galleria pe vederli tutti ora!

FOTO: La bellezza del Grammy più memorabil sembra semper

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map