Guarda Katy Perry Obțineți înregistrare în căutarea unui videoclip #VoterRegistrationDay divertente

Katy Perry stă în fiecare seară.

Il martedì, alias Ziua Națională a Înregistrării Alegătorilor, a fost publicată pe Twitter pentru a vă ajuta să faceți o vizită în fiecare ciclu de învățământ. Il 31enne Perry ha colaborat cu Rock Votul e amuzant sau Die într-un video divertte, di pochi minuti, progettato per incoraggiare tutti noi un registrars per votare, stat, e dirigersi sondaggi l’8 novembre.

Clipul Nella, Perry, care a fost aruncat și aruncat în piatră, a făcut o selecție specială în designul local și în versiunea originală a publicației de la Giorno delle elezioni. “Analiza brevementelor de la Costituzione și a celorlalte părți și diceul nu și niciunul dintre ele nu au fost admise și nu au fost admise în termenul prevăzut”, care indică faptul că procedura de înregistrare a documentelor a fost aprobată ” cheo indossare quando vai a votare.

În cazul în care există o probabilitate mai mare de a obține o parolă în orice situație, în cazul în care există o reducere a costurilor,.

CORRELATI: Katy Perry parla di nuova muzica, della sua nuova linea scarpe e di altro ancora

E în baza finală, la stella non è l’unica che dorme nel buff. Clicca qui per registrarti per votare și protejare video de divertisment Perry sopra.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

25 − 15 =

map