Guarda ogni singolo degli abiti pazzi di Miley Cyrus dai VMA del 2015

Stați divorț solo Miley – la riscul de modă-a lua ha preso sul serio i suoi MTV Video Muzică Premii 2015, vin dimostra il numero oltraggioso dei suoi altrettanto stravaganti cambiamenti sul palco. Un ansamblu enorme total de 10 ansamblu (un robinet de sticlă), ognuno più pazzo e selvaggio dell’ultimo.

Datorită faptului că nu există nici o problemă (ovviamente) cu un singur scandalos de sine stătător Instagram che ha sottotitolato “Quando gardi da gazda devi andare ai vmas presto AF !!!!! “

Quando guardi da gazdă devi și al vmas în anticipo AF!!!!!

Una foto postata de Miley Cyrus (@mileycyrus) su

 

1. De asemenea, în afara epocii, care nu este o epocă, nu este o epocă, ci este o epocă personalizată a ispirato al robiei Atelier Versace Body quello ha lasciato poco all’immaginazione.

2015 MTV Video Music Awards - Arrivals
Jason Merritt / Getty

 

2. În această privință, arătați-vă că suntem primiți și vă rog. Ha aperto lo spettacolo con un tuta in cristallo arcobaleno a imersione profonda di Blonde, complet di accesori applicati con neon floreali e sandali con la zeppa Sophia Webster incastonati di pietre preziose.

2015 MTV Video Music Awards - Show
WireImage

 

3. Succesivamente, incanalato lo sguardo di Julia Roberts da Bella donna, ma all’estremo. Indossava un LWD pom-allineato con scandalosi ritagli al corpetto e su ogni fianco, completo di cosce bianche.

2015 MTV Video Music Awards - Fixed Show
Getty Images America de Nord

 

4. În plus, în cazul în care nu se poate spune că este vorba de o crimă, în care se află un personaj mai mult decât o serie de televiziune animat în anii ’90 de Nickelodeon “Aaahh! Real Monsters” le labbra per la sua mini.

2015 MTV Video Music Awards - Roaming Show
WireImage

 

5. Mă bucur că o perioadă de timp, în epoca perchezului, este o adevărată suflare a soției sale, care se află într-o anumită măsură: un vestiu al plasticului, care se află în culoarea strategică a posteriorului. Se completează cu un cont de opinie bianche e gli stessi stivali bianchi.

2015 MTV Video Music Awards - Fixed Show
Getty Images America de Nord

 

6. Per il suo prossimo abito, ha preso il tema de bondage dal suo look da da rosu covor rosu calda e sfumature rosa.

2015 MTV Video Music Awards - Fixed Show
Getty Images America de Nord

 

7. Cyrus și copre brevemente cu un corvino di coriandoli metallici, ma solo brevemente. Si è scrollata di dosso per rivelare una tuta bianca scintillante con un taglio alto.

2015 MTV Video Music Awards - Roaming Show
Getty Images America de Nord

 

8. În plus, era vorba de un modest și mai plin de radicalitate. Si infilio (o si ficcò dentro?) Un aggeggio un stricte arcobaleno cu un suport o forma de carton.

2015 MTV Video Music Awards - Show
WireImage

 

9. Analiza anunțată de Kanye West în anii anteriori în Internet pentru un președinte al anului 2020, Cyrus și indossato il suo “look serio”, însoțite de unii specialiști în contextual discoteca.

2015 MTV Video Music Awards - Backstage And Audience
Getty Images America de Nord

 

10. În final, în ceea ce privește un incidente di scivolone, Cyrus a constatat că sufletul său nu a fost găsit la un moment dat, ci un corp și un baccio scintillante și atlanto che ha giocato sul motivo occhi-e-labbro. Nu merge!

2015 MTV Video Music Awards - Fixed Show
Getty Images America de Nord

FOTO: Tutti privesc del tappeto MTV VMAs Red Carpet 2015

Video corelați: vizualizarea stelle în azione sul Carpet rosu pentru 2015 VMA

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 4 =

map