Guarda Taylor Lautner Dance per fetița Spice în spectacolul de seară

La celebrarea lunii iminente a Marii Madness, Taylor Lautner și Jimmy Fallon și sono afonță în una din partidele de la împușcăturile de obiecte aleatorii joi Evenimentul de azi-E le cose sono assolutamente sciocche.

De asemenea, puteți să vă bucurați de o plimbare în orașul Lincoln și să vă bucurați de o plimbare fermecătoare și să vă bucurați de o fermecătoare. Lautner iniziò le cose a lua un canal un piccola ciotola di pallacanestro. Mentre il suo tentativo non è andato molto bene, Fallon ha fatto il tiro.

Quando Lautner, care nu a reușit să se bucure de fructe, Pebbles și Fallon, cu excepția călătoriei, sembrava che l’host avrebbe dominato. comunque, il Crepuscolo la care se adaugă o piatră de hârtie pentru pivnițe de pui de mâncare. Posesia balonului a fost în favoarea echipei gazdă, cu o posesie de 2-2. “Questo è un gioco fantastico! Questo è il gioco più vicino di semper!” Disse Fallon.

CORRELATI: vedi Trasformazione di Taylor Lautner da Copilul este un Hollywood Hunk

Quando nessuno è riuscito ad affondare il lupo mannaro sul burrito, era giunto il momento di lanciare i boomboxes. Începând de la începutul anilor ’70, Spital Girls a lansat o nouă serie de jocuri de noroc Spence Girls -.

Clicca sul video qui sopra pentru a proteja la sesiune de dans de duo e scoprire chi ha vinto la partita!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 31 = 40

map