Hai bisogno di vedere cheia bambina di 5 anni vestita da donne che fanno la storia

Per ogni giorno di febbraio, Luna Istoricului Negru, un bambina di 5 anni dello stato din Washington se ricreando le foto di una donna nera famosa e influente ei risultati sono incredibili.  

A doua ediție a localității, fotografia a fost lansată în Lola del Kent, în timp ce filmul a fost documentat de Martin Luther King Jr., care a avut o scuola. Sua madre, Cristi, este pensa pentru a se ocupa de educație în cazul unei fiziologii a storiilor de mișcare a civililor. “E estremamente utile che la Lola emuli veramente le donne che interpreta”, ha detto la mamma a komonews.com. “Introduceți persoana personalizată și intrați”.

“L’ide di di déle à l’équipe de l’équipement à l’équipement à l’équipement de l’équipement de l’équipement de l’équipement”, ha aggiunto. “De asemenea, în cazul în care este vorba despre o societate care se ocupă în mod obișnuit de societatea civilă, aceasta este o chestiune care nu poate fi combătută pentru a crea și elimina în mod direct o astfel de forță în sine”.

Rosa Parks, Misty Copeland, Sojourner Truth și Harriet Tubman, care au avut parte de un anume succes pe care l-au oferit fotografiile Lola și di sua madre. 

VIDEO: Stele Treceți pe sărbătoare Erykah Badu alla Negre Femei în Muzică di Essence

CORRELATI: 11 nu știu sull’emancipazione femminile

Scoruri în basso pe vedere alcuni dei costumi più adorabili e sul punto di Lola, controlează contul Twitter pentru a viziona pe site-ul oficial al anonului venire.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

14 + = 15

map