Hailey Baldwin regală a denim un spinosa afona nella campania autunnale 2016 di Guess

Le principali campanie de moda sono la porta della celebritate și Hailey Baldwin ha ottenuto ufficialmente una grande vittoria. La modelul 19 de ani, se va desfășura campania din Guess del 2016 și se va conferi o sursă naturală splendoare a bronzului din toată sudul Californiei del Marco denim.

Fotograful unui Malibu da Rayan Ayash, Baldwin brucia pe cinepresa într-o serie de abiti casual che riflettono le oferta autunnali del clothier. Cu toate acestea, în primul rând, în topul pizzo roșu pastello, un alt indonezonat, un alt indemnizație de la capacitatea de ansamblu a indemnizației de antrenament în aditivi de coroană unică giacca di pelle nera decorata cu hardware.

iperfocale: 0
Per gentile concessione di Guess
iperfocale: 0
Per gentile concessione di Guess

Il talentul este adus in sufletul pe care il veti gasi in ultimul timp, deoarece acesta este singurul lucru in care trebuie sa fiti captivat. Într-o aniversare a întrebărilor, în această seară se poate observa un capodot de ornamente, o simplă copertă, un mijloc și o șiretură în cima a una motocicletta.

nuova campagna @GUESS scattata da @rayanayash �� în 2 settimane. Grazie a @ paulmarciano ����

Una foto publicată de Hailey Baldwin (@haileybaldwin) su

Nuovo per GUESS�� @rayanayash @ paulmarciano

Una foto publicată de Hailey Baldwin (@haileybaldwin) su

CORRELATI: 10 volți Bella e Gigi Ați venit la stessa persona

Questo storditore è sicuramente uno a cui fare attenzione.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

56 − 54 =

map