Halle Berry prezintă mai mult un patrimoniu enigmatic în bikini și corde nere

Riesci a credere che Halle Berry abbia 50 anni?

La star și se recreează Instagram ieri la celebrare l’ultimo giorno dell’estate cu un instant snigolante bikini, e non possiamo credere un quanto seriamente sia incredibile. Nello foto, care a fost prezentă în rolul unui stilist Lindsay Flores, care a devenit un spion în afacerile oceanului. La madre di due rocce și infrangono le onde tra capelli și indossa un bikini un cordon nero, che sottolinea il suo fisico estremamente invidiabile. Parola pentru a fuma caldo.

L’ex ragazza di Bond ha ha de la didascalia per celebrare la fine agrodolce della stagione calda, scrivendo: “Stordimento finale dell’estate. “

Stordimento finale dell’estate.

Una fotografie publicată de Halle Berry (@halleberry) su

Ma întrebta nu è la prima imagine che mostra la pelle che Barry ha pubblicato tardi. Îmbrăcați-vă bine, faceți clic pe una din fotografiile de mai sus pentru a vizualiza acest clip pe site-ul tău și pentru a vedea ce părere aveți despre cele mai bune preturi pentru bianco trasparente all’uncinetto e una maxi gonna abbinata.

CORRELATO: L’ultima istantanea su Instagram di Halle Berry vă oferă totul în stile resort

Mantieni i colpi sexy în sosire.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 2

map