Harrods se află într-un punct de atracție pentru viața unei Londra questo autunno

Nessun viaggio a Londra este o adevărată senzație de vizitare a Harrods, care se bucură de o experiență de peste 300 de ani și oferă o gamă largă de experiențe, cum ar fi cele de pe litoral. Questo autunno, gli apassionati di profumi potranno sperimentare oferta de profumie într-un modo completamente nuovo. Împreună cu un parfum de lux care oferă o ofertă specială cu un parfum salon. Mentre Harrods ospita già una straordinaria selecție de frumusețe capse, il nuovo concept coprirà 5.000 de piedi quadrati al sesto piano del negozio, porumbei potrai cumpărături tra tra 11 boutique di profumi tra cui De Kilian, Clive Christian, Guerlain, Chanel, Tom Ford e molti altri marchi di lusso.

La galleria delle fragranze sarà decorata cu o paletă de culori neutri și neutri (Sopra) și includerea ulterioară a profiurilor escrocilor din Harrods, provenind de la Bondul nr. 9 creat de Apostile pe il Grande Magazine. Înainte de a vă oferi clienților noștri o selecție specială de parfumuri, faceți clic pe Salonul de parfumuri de pe site-ul dvs. pentru a crea personaje personalizate personalizate (portofoliu unic, denumit în continuare “profumo della firma”). Siam già ansiosi di prnotare i nostri biglietti per Londra, e non vediamo l’ora di vedere (e anusare) tutto una volta che il nuovo spazio si apre a settembre!

Nel frattempo, fai clic sulla nostra galleria per acquistare profumi estivi approvati dall’editore.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 + = 39

map