Îți poți cumpăra un salon preferat de salon preferat online, atrăgător StyleSeat

StyleSeat ha reso molto più conveniente lo cumpărături per produs pe salon. De asemenea, în colaborare cu Divizia Prodotti Profesioniști L’Oreal, care reprezintă o importantă materie pentru achiziționarea de saloane de salvare esențiale, de la Essie Professional, Kérastase, L’Oréal Professionnel, Matrix, Mizani, Pureologie , Redken e Shu Uemura Artă de păr, andando online.

CORRELATO: Îngrijirea impecabilă a mentorilor cu care se confruntă cu sugestii de famiat truccatore Fiona Stiles

Tutu quello che devi fare è vizite la pagina de tuo stilista per avere acceso agli agognati sampon, smalti per unghie e strumenti per styling che usano. La parte migliore? Clienții pot personaliza e-mail-ul personalizat pe un post de expeditor, completat de un singur produs sau prin intermediul unui salon, care poate fi achiziționat în viaggio.

012.115-frumusete-stil-SEDE-embed-480.jpg
Cortesia

“Cei mai mulți dintre clienții noștri se află în vizită la alter”, George Papanikolas, stilistul celebrităților din Matrix e membra din StyleSeat, care a venit în rolul Kim Kardashian și Miranda Kerr. “StyleSeat mi consente di fare proprio questo e di offrire ai clienților de la posibilitatea de a achiziționa și prodotti che raccomando per loro în qualsiasi momento.”

Pronto per cost achisti? Vai su stilseat.com ora pe trovare uno stilista nella tua zona.

CORRELATI: Rolfisci il tuo arsenale di bellezza (e fai pur un po di di!) Con questo nuovo sito

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 4 =

map